22. 8. 2010

botky :)*

TAK !! a je to tady..

mám hrozně ráda boty !! stejne jako moje maminka... jednou sme si takhle vyjeli do města na náměstí, potřebovaly jsme do Shleckeru.. no a skončily jsme v obuvi Stival :) měli výprodeje.. bylo tam nespočet krásných střevíčků, sandálků i tenisek, botasek, kabelek a tak dále .. máma si odvezla dvoje střevíce a já modrorůžové "cukle" .. jsou hrozně pohodlné, na fotkách můžete vidět, že jsou masážní a jsou prostě skvělé a šílené..


moje příbuzná ze Slovenska, myslím že je to něco jako teta, má prodejnu s obuvi.. byla jsem se tam za ní podívat.. prodává nejnovější kolekce, různé tkaničkové střevíčky, jehlové podpatky .. no vzala bych si je všechny .. ale do oka mi padly sandálky na vysokém podpatku s tlustýmy šedými pásky.. a zrovna moje velikost.. stály kolem 30 euro .. žádný problém, jenže mě od nich odradila mamka .. líbily se jí, ale že prý mají moc tlusté pásky.. nakonec jsem to nechala plavat.. no a nedávno jsem měla narozeniny.. dostala jsem krásné ryflové šaty a k nim zrovna ty sandálky :) takže pěkné překvápko .. sice jsem chtěla nový mobil, ale co už... ty boty jsou úžasné ! :)

1. září nám opět začíná škola :) těším se .. a první den si hned oblíknu ty pěkné nové šaty .. tak v nich snad udělám i fotečku ..

1 komentář:

Ti, kterým se tady líbí :)

Archiv