10. 1. 2011

plesová sezóna.

věřím, že většina z Vás jde v tomto měsíci na nějaký ten ples. Já se nechala ukecat kamarádkama a jdeme na školní ples :) chci vám ukázat moje šaty, které mám ve skříni.. některé jsem pěkné, elegantní nebo sexy.. ale já si opět půjčuju šaty od kamarádky.. :D

1. modré džínové šaty. Pořídila jsem si je v Tescu v létě, když jsem byla na dovolené na slovensku  :) jsou moje oblíbené. 

2. černé krátké šaty.. Nosila jsem je na své koncerty a předehrávky, když jsem ještě hrála na klavír a flétny. Taky patří mezi mé oblíbené :)


3. modré šaty. Na sobě jsem je měla asi 2x a to když jsem si je zkoušela. jsou pěkné a dlouhé až na zem, ale zatím jsem neměla přležitost si je něka oblíct. A na školní ples chci určitě krátké šaty.




4.  Dlouhé černé šaty. Tyhle jsem měla na školním plese před dvěma lety. Jsou elegantní a krásné a jednoduché :)






5.  Tygrované šaty. Tyhle našly využití v létě :)


6. Modré "hadí" šaty. Jsou pokryty také modrými flitry. Mě se moc nelíbí, na sobě jsem je měla jen jednou a to když jsem si je zkoušela. Ani mi pořádně nesedí. Jsou dlouhé až na zem.


7.  hnědé šaty šité na míru. Jsou opravdu pěkné, moc se mi líbí, ale když si je obleču, necítím se v nich až tak dobře.

8.  Zebří šaty. To nejlepší na konec. Měla jsem je taky na nějakém tom koncertě. Jsou z příjemného materiálu. Záda zůstávají holá. Jsou opravdu krásné.



Tak které se vám líbí nejvíce ??

4 komentáře:

  1. asi nejvíc se mi líbí ty první :)

    OdpovědětVymazat
  2. No ty blááho taková zásoba :D. Ale nejvíc nadšená jsem z těch posledních, jak jsi řekla, to nej na konec :).
    Jinak já sama taky plesovou sezónu miluju, v lednu mě čekají 2 plesy a v únoru už teď vím, že nejmíň 2 plesy taky navštívím :D.

    OdpovědětVymazat
  3. buď první nebo poslední :)

    OdpovědětVymazat
  4. no mě se asi taky nejvíc líbí první :)

    OdpovědětVymazat

Ti, kterým se tady líbí :)

Archiv