20. 12. 2010

vánoce jsou všude

Doma už máme skoro dopečeno. Jen ten úklid tak trošku vázne :D Mamka včara poumývala okna a pouklízela ložnici a dneska se chtěla vrhnout na kuchyn a obývák, ale nějak jí to nevyšlo. Zase ji napadl nějaký druh cukroví, tak míchá těsto. UŽ AŤ JE PÁTEK!! a všechen ten zmatek za námi.

Dneska jsem bylo dokupovat vánoční dárky.. a stejně půjdu ještě zítra. A pozítří jedu do Vídně :) tak ještě něco tam. Miluju nakupování :D Asi stejně jako všechny ostatní "baby".

V sobotu jsme s přítelem oslavili to naše malé velké výročí :) a včera jsme spolu upekly 3 plechy muffinek. V tuto chvíli vidím na tácku posledních 5. Co už. Takové dobroty u nás moc dlouho nevydrží.


A dále můj wish-list :D

Dneska jsem byla v Makru a tam měli maketu mobilu, který si přeju..
Je to Nokia C6 .. uvidíme :)
Dále si přeju nějaké pěkné pestré a hlavně co nejbarevnější povlečení na peřinu a polštář, termohrnek, plech na muffins, náhradní baterii do laptopu , parfém, knihu a spooooustu dalších věcí.. vím, že jsem náročná, ale aspoň mají rodiče z čeho vybírat ne ? :D každopádně kolem 27.12. uvidíte fotky.. (to neznamená, že tu do té doby nebudou žádné příspěvky).

A ještě Vám pak ukážu, co jsem za dárečky pořídila já :)

4 komentáře:

  1. Už se těším až nám ukážeš co jsi dostala! :) Možná by jsi mohla třeba natočit video a říkat jakou jsi měla radost a co se ti nejvíce líbilo. A tak. přeci jen po Vánocích bude o čem mluvit! :) Mobil vypadá suprově! Strašně se mi líbí ta klávesnice!!!! A děkuju za komentář moc, moc, moc! :)))

    OdpovědětVymazat
  2. Nesnáším vánoční úklid :D. Je to naprostá hloupost :D.
    Jinak teda na Vááánoce se těším jako malý capart :).
    A ty muffiny vypadají doslova "k sežrání", takže se nedivím, že už jich zbylo tak máálo :D.

    OdpovědětVymazat
  3. hmmmm, muffinky....ake su farebne! :)

    OdpovědětVymazat

Ti, kterým se tady líbí :)

Archiv