23. 12. 2010

už zítra.

Malí sourozenci jsou nedočkaví a zvědaví. Zítra to bude jako každý rok. Taťka si dá obrovskou porci a k tomu bude jíst  co nejpomaleji. Mamka pak bude muset umýt nádobí, pak někdo "tajně" prozvoní jiný telefon, který bude v obýváků poblíž stromečku a bude mít vyzvánění jako zvoneček a bude to. Letošní Vánoce asi nebudou tak slavné jako v minulých letech. Aspoň tedy pro mě ne. Údajně letos nedostanu to, co jsem si přála. A to nový mobil... co už.

já už mám všechny dárečky zabalené.. tedy až na jeden. Nevyšel mi balicí papír :D

na téhle fotce ale nejsou všechny.. ostatní jsou ve skříni :)

Včera jsem byla ve Vídni. Už po třetí. Je tam fakt krásně !! Doporučuju tam jet každému :) stojí to za to.. nakoupila jsem tam poslední vánoční dárečky. A to šátek pro mamku a hrníček pro přítele :) (foto dodám v dalším článku, páč to má být přece překvápko!)

Na cestě domů jsme si s kamarádkou vyměnily dárečky, jelikož se uvidíme až v lednu ve škole..
darovala mi náušničky berušky ( ne že bych měla o náušničky nouzi :D .. ale jsou fakt překrásné !! ) a vlastnoručně upletený náramek :)


Jeikož jsme vyjeli v 5h ráno ( což znamena vstávat o půl čtvrté ), byla samozřejmostí káva..

Mr. Brown je ta nejúžasnější ledová káva, jakou jsem kdy pila.. je dražší, ale stojí za to ochutnat.. dále mi maminka přibalila i koffeinové bonbonky..
Jelikož jsme měli asi 3 hodinový rozchod a byla zima, zalezly jsme do jednoho ze sta Starbucks ve Vídni.. konečně jsem ochutnala ToffeNut Latté.. opravdu bylo výborné :)
- foceno mobilem, proto horší kvalita..

Jelikož jsem sama doma a nemám zatím nic na práci, nejspíš se vrhnu na úklid pokoje.. ale zatím si vychutnám skvělý Ahmad tea - peach and passion fruit.. miluju Ahmad tea :)

4 komentáře:

  1. u mých sourozenců je to to samý :)

    OdpovědětVymazat
  2. Mě je 20 a čím jsem starší, tím víc se těším :D. No prostě se těšííím jak maláááá :). Kouzlo Vánoc :).

    OdpovědětVymazat

Ti, kterým se tady líbí :)

Archiv